Environ Suomessa

Lääketieteellisen taustansa takia Environ levisi maailmassa aluksi vain lääkäreiden kautta. Myös Suomeen se saapui plastiikkakirurgikonferenssin jälkimainingeissa. Vuosi oli tällöin 2002.

Suomessa Environin kanssa alusta asti töitä teki myös Minna Heikkilä. Maahantuontitehtävien ohessa Heikkilä sai seurata, millaisia tuloksia sarja sai aikaan aurinkovaurioiden ja muiden iho-ongelmien hoidossa.

Innostus, lievä epäusko sekä koko ajan kasvava vastuu maahantuonnista vetivät Heikkilän opiskelemaan A-vitamiinia lähes kokopäiväisesti. Myös vapaa-aikansa nuori äiti vietti paneutumalla asiaan ja osallistumalla alan koulutuksiin Suomessa ja ulkomailla.

Vuonna 2011 Environin maahantuonti siirtyi kokonaan Heikkilälle, joka on nyt A-vitamiinikosmetiikan kokenein ja pitkäaikaisin asiantuntija Suomessa. Environ-sarjaa maahantuovan Vitamionin lisäksi Heikkilä luennoi ja kouluttaa ihonhoidon ammattilaisia A-vitamiiniin liittyvistä aiheista.

Viimeisen viiden vuoden aikana Environ on ollut Suomessa kovassa nosteessa. Environ-hoitoloiden ja sarjaa käyttävien asiakkaiden määrä on moninkertaistunut. Vitamion Oy:n liikevaihto on kolminkertaistunut ja Environ-tiimi on samalla kasvanut toiminnan volyymin mukana.

LÖYDÄT MEIDÄT MYÖS INSTAGRAMISTA