Dr. Des Fernandes – huippukirurgi Environin takana

Environ-menetelmän on kehittänyt eteläafrikkalainen plastiikkakirurgi, Dr. Des Fernandes. Fernandes on yksi maailman johtavista A-vitamiiniasiantuntijoista, joka on omistanut lähes koko uransa ihon A-vitamiinihoidolle.

Nuoruudessaan sairaalalääkärinä toiminut Fernandes sai kimmokkeen elämäntyölleen, kun hän menetti kaksi nuorta potilastaan melanoomalle. 80-luvun alussa Fernandes kiinnostui aineistosta, jonka mukaan A-vitamiinin, ihon terveyden ja aurinkovaurioiden välillä olisi yhteys. Kollegoja hypoteesi huvitti, mikä sai Fernandesin syventymään asiaan vielä sisukkaammin. Koska idean testaamiseen sopivia tuotteita ei ollut olemassa, hän alkoi valmistaa niitä itse.

Kun Fernandes joitakin vuosia myöhemmin esitteli A-vitamiinin perustuvat hoitovoiteet asiakkailleen, tuotteet eivät herättäneet kiinnostusta. Ne jotka aloittivat tuotteiden käytön, yllättyivät kuitenkin hyvistä tuloksista. Vähitellen klinikalta alettiin hakea plastiikkakirurgian sijaan yhä enemmän vain voiteita.

Vuodesta 1990 lähtien Des Fernandes on ollut Environ-tuotteiden ja niiden imeytymistä tehostavien menetelmien ja teknologioiden kehittäjä ja pääinnovaattori. Yli 70-vuoden iässä hän jatkaa edelleen Environin tieteellisenä johtajana, alan suosittuna luennoitsijana ja käytännön potilastyötä omalla klinikallaan tekevänä plastiikkakirurgina.

LÖYDÄT MEIDÄT MYÖS INSTAGRAMISTA