Hoitolatuotteet ja hoidot

PROFESSIONAL-SARJA

Ammattisarja on suunniteltu kosmetologin käyttöön Environ-vitamiinihoidoissa.

Vitamiini- ja peptidiseerumit on tarkoitettu ihon neulaukseen ja laitehoitoihin, imeytettäviksi matalataajuisella ultraäänellä ja pulsoivalla iontoforeesilla. A-vitamiinia sisältävät seerumit valitaan hoitoihin sen mukaan, millä tasolla asiakas on A-vitamiinin kotikäytössä. Mikrohionta tai happokuorinta ennen hoitoa edesauttavat vitamiinien imeytymistä ja hoidot voidaan soveltaa kulloinkin käytettävän laitteen mukaan.


PUHDISTUSTUOTTEET:

Eye Make-Up Remover 300ml: Öljytön, hellävarainen silmämeikin poistoneste.

Pre-Cleanser 300ml: Öljypohjainen esipuhdistusaine meikinpoistoon ja syväpuhdistukseen.

Clay Masque 200ml: Valkosavinaamio, joka puhdistaa ihon syvältä. Käytetään yhdessä esipuhdistusöljyn kanssa höyryn alla.

Cleansing Gel 500ml: Kevyesti vaahtoava puhdistusgeeli normaalille ja rasvaiselle iholle.

Cleansing Milk 500ml: Hellävarainen puhdistusmaito kuivalle iholle.

Alpha Toner Mild 500ml: Mieto AHA-happokasvovesi kaikille ihotyypeille.

Alpha Toner Forte 500ml: Vahva AHA-happokasvovesi aurinkovaurioiselle ja tukkeutuneelle iholle.

Alpha Hydroxy Gel 200ml: Vahva AHA-happogeeli tehostamaan rasvaisen ja tukkeutuneen ihon puhdistusta.

HOITOSEERUMIT:

Treatment Gel 100ml: Imeytyshoitojen aloitusgeeli. Sama määrä A-vitamiinia ja antioksidantteja kuin AVST 1-aloitusvoiteessa. Sopii ensikertalaiselle A-vitamiinihoidoksi. Kosteuttaa ja elvyttää rasittunutta ihoa.

Intense C-Peel (2-pack): Ennen hoitoa sekoitettava C-vitamiininaamio sekä kevyeen kuorintaan että imeytettäväksi ihon alempiin kerroksiin kirkastamaan auringon vaurioittamaa ja pigmentoitunutta ihoa. C-vitamiini stimuloi yhdessä A-vitamiinin kanssa kollageenin ja elastiinin tuotantoa.

A&C Serum 1 (6x10ml): Keskivahva A- ja C-vitamiiniseerumi, kun asiakas on edennyt AVST-sarjassa 2 tai 3-tasoille tai C-Quence 2-tasolle kotikäytössä. Käytetään sarjahoitoina rypyille, aknearville ja ylähuulijuonteille sekä ylläpitämään ihon terveyttä.

A&C Serum 3 (2x10ml): Vahva A- ja C-vitamiiniseerumi, kun asiakas on edennyt AVST-sarjan 4 tai 5-tasoille tai C-Quence 3 tai 4-tasolle kotikäytössä. Käytetään sarjahoitoina rypyille, aknearville, juonteille sekä pigmenttiläiskiin.

Intense Retinol Serum 30ml: Voimakkain A-vitamiiniseerumi imeytyshoitoihin. Sisältää retinolia ja kolostrumia. Voidaan käyttää vasta, kun asiakas on käyttänyt kotihoidossa AVST-sarjan 4 tai 5-tasoja ja Intensive-sarjan Retinol-tuotteita tai C-Quence 3:a tai C-Quence 4:ää. Suunniteltu erityisesti ikääntyneelle, aurinkovaurioiselle ja pigmentoituneelle iholle sekä aknen hoitoon.

Colostrum Gel 50ml: Ternimaitoa sisältävä geeli herkälle ja hauraalle iholle tukemaan ihon omia kasvutekijöitä ja puolustusmekanismeja. Sopii myös atooppiselle iholle imeytettäväksi.

Sono DFP 312: Kolmen peptidin, Matrixyl 3000, Trylagen, Matrixyl Synthe 6, seerumi on suunniteltu imeytettäväksi matalataajuisella ääniaallolla, sonoforeesilla. Yhdistelmä toimii aktiivisesti kudoksen korjaamisessa ja tehostaa kollageenin, elastiinin ja glykosaminoglykaanien tuotantoa.

Après-CIT: Kolmen peptidin, Matrixyl Synthe 6, Matrixyl 3000, Trylagen, yhdistelmä maksimoi medikaalineulauksen hyödyt. Seerumi on loistava nopeuttamaan näkyvää korjaantumista ihossa ja lisäämään kasvutekijöitä neulauksen jälkeen, jolloin ihosta tulee täyteläisempi, tasaisempi ja kuulaampi.

HOIDON LOPUKSI:

Alginate Masque 500g: Merileväuutetta ja mentholia sisältävä kosteuttava ja rauhoittava naamio  iontoforeesihoitoon, manuaaliseen hoitoon sekä neulauksen jälkeen.

Moisturiser 100ml: Hoidon jälkeen levitettävä päivävoide, jossa on sama pitoisuus A-vitamiinia ja antioksidantteja kuin AVST 1-voiteessa.

Environ-imeytyshoito

ENVIRON-IMEYTYSHOITO

Sonoforeesi: Kasvot on huolellisesti puhdistettu ja haluttu vitamiiniseerumi on levitetty iholle. Erityishoitoa tarvitsevat alueet tai koko kasvot käydään läpi matalataajuisella ääniaallolla (n. 22 kHz), joka saa solujen väliset lipidikerrokset värähtelemään ja muodostamaan tiehyeitä ihon syvempiin kerroksiin. Tutkimusten mukaan tiehyeet pysyvät noin tunnin auki.

Iontoforeesi: Kasvoille levitetään kumimaiseksi naamioksi kovettuva Alginate Mask, joka pitää ihon kosteana ja estää vitamiinien haihtumisen. Naamioon kiinnitetään iontoforeesilaitteen johdot ja laitteella annetaan 20 minuuttia pulsoivaa, sykäyksittäin toimivaa sähkövirtaa, joka vetää sähköisesti varautuneita vitamiinimolekyylejä yhteen ja työntää niitä ääniaallolla tehtyjä tiehyeitä pitkin ihon syvempiin kerroksiin. A- ja C-vitamiini pääsevät stimuloimaan fibroblasteja tuottamaan lisää kollageenia, elastiinia ja glykosaminoglykaaneja.

Hoidon lopetus: Naamio poistetaan ja kasvoille levitetään haluttu päivävoide. Hoidon jälkeen iho on selvästi kosteampi, kirkkaampi ja heleämpi. Environ-hoitoja suositellaan sarjahoitoina 1-4 viikon välein ihon kunnosta riippuen. Säännöllinen A-vitamiinivoiteiden käyttö kotihoidossa on ehdottoman tärkeää parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

ENVIRON-PEELINGIT
Environ-hoitosysteemiin kuuluu myös sarja tehokkaita ja turvallisia happoja kuorintoihin. Peeling-tuotteet ovat maitohappo ja TCA eli trikloorietikkahappo sekä geelinä että voidemaisena koostumuksena.

Environ-peelingit tehdään sarjahoitoina esim. kerran viikossa viiden-kuuden viikon jaksoissa. Asiakkaan tulee olla käyttänyt A-vitamiinivoidetta jo ennen peeling-jaksoa ja jatkaa sen käyttöä säännöllisesti. Happokuorintoja suositellaan akneen, ruusufinniin sekä paksuuntuneelle, auringon vaurioittamalle iholle.

"Ryppyhoitoina" neulaukset ja vitamiinien imeytyshoidot ovat tehokkaampia kuin kuorinnat, sillä imeytyshoitojen tuloksena epidermis vahvistuu sisältä päin ja hoitojen edetessä rypyt ja esim. aknearvet madaltuvat. Environ-kuorintoja ei tehdä kesäaikaan vaan ainoastaan pimeään vuodenaikaan, jotta vältettäisiin pigmenttiongelmat.