Ionzyme DF II Machine

Environ-hoitoihin suunniteltu Ionzyme DF Machine oli ensimmäinen hoitolaite, joka yhdisti pulsoivan iontoforeesin ja matalataajuisen ääniaallon imeyttämään vitamiineja ihon syvempiin kerroksiin. Laitehoitoja varten suunnitellut tuotteet sisältävät optimaaliset voimakkuudet A- ja C-vitamiinia sekä kasvutekijöitä, jotka stimuloivat ihon kollageeni- ja elastiinisynteesiä.

Uusi Ionzyme DF II Machine on parannettu versio alkuperäisestä laitteesta. Uuden ulkonäön lisäksi ultraäänipää on sekä hoitajalle että asiakkaalle hiljaisempi. Sonoforeesitoiminto on myös entistä tehokkaampi vähentämään kuumuuden syntymistä ja parantamaan ihon läpäisevyyttä.

Koska ihon luonnollinen, vedenpitävä sarveiskerros estää erityisesti vesiliukoisten aineiden imeytymisen, DF II Machine käyttää kahta tutkittua ja testattua menetelmää:

Iontoforeesi: pulsoiva, sykäyksittäin toimiva sähkövirta "pumppaa" vitamiinimolekyylejä ihon syvempiin kerroksiin. Iontoforeesirulla on päällystetty 24 karaatin kullalla johtamaan paremmin sähköä ja edistämään tuotteiden imeytymistä.

Sonoforeesi: tutkimusten mukaan matalataajuinen ääniaalto (n. 22kHz) muodostaa kuplia solujen välisiin lipidikerroksiin ja tekee näin tiehyeitä vitamiinimolekyyleille.

Environ:illa on kahdenkymmenen vuoden kokemus ja tutkimustieto laitteen käytöstä ja sillä aikaansaaduista erinomaisista tuloksista ihon rakenteessa ja näin ollen samalla menetelmällä jatketaan edelleen.