Tehokkaan ihonhoidon esikuva

Environ-kasvohoidot perustuvat vuosikymmenten tutkimukseen, tieteelliseen iho-osaamiseen, tehokkaisiin tuotekoostumuksiin ja innovatiivisiin teknologioihin.

Cool Peel -kuorinnat

Environ Cool peel -kuorinnat ovat ihonhoidon ammattilaisten poikkeuksellisen tehokas työväline, joiden tuloksena syntyy terve ja kaunis iho.

DF-teknologia-laitehoidot

Sonoforeesiin ja iontoforeesiin perustuvat DF-laitehoidot imeyttävät Environ-ihonhoidon vaikuttavat aineet syvälle ihon sisään. Tämä lisää Environ-hoitojen tehoa ja tuloksia entisestään. 

Vähemmän. Enemmän. Useammin.

Et voi piiloutua auringolta, mutta voit suojautua sen haitoilta. RAD Shield® Mineral Sunscreen on paitsi tehokas niin turvallinen aurinkovoide, joka heijastaa auringon UVA-, UVB- ja infrapunasäteitä pois ihosta. Fysikaaliset filtterit vähentävät ihon kemikaalikuormaa lisäten sen kauneutta ja hyvinvointia. Vahvat antioksidantit neutraloivat UV- ja IR-säteiden haittoja ihossa. Usein toistuva säännöllinen käyttö takaa parhaan tehon ja suurimmat hyödyt.

Ilmassa leijuu uhka - Comfort+ suojaa.

Suomalaiset ovat tottuneet pitämään saasteita maailman metropolien ongelmana, mutta ne ovat täyttä totta myös meillä. Environin uudet Comfort+ Anti Pollution naamio ja suihke antavat iholle suojan ilmassa leijuvia uhkatekijöitä vastaan. 

Tieteen muovaamaa kiinteyttä koko keholle

Body EssentiA® Contouring Cream on innovatiivinen uutuusvoide, joka muokkaa kehon ääriviivoja 3-ulotteisesti kaikista suunnista. Se on monipuolinen ratkaisu niin leuan, käsivarsien, vatsan, reisien, pakaroiden kuin polvien alueiden hoitoon, ja sen ytimen muodostaa TRI-COMPLEX-aktiiviaineet ja tarkoin valitut hoitavat vitamiinit.