Kotihoitotuotteet

ENVIRON SKIN ESSENTIA - SARJA

Skin EssentiA -linja

Kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille tarkoitettu Environ-A-vitamiinihoitojen perussarja, jonka voiteita valmistetaan viitenä A- ja C-vitamiinivahvuutena. Kaikki tuotteet sisältävät antioksidantteja, flavonoideja ja imeytymistä edesauttavia ainesosia ja AVST 3:sta ylöspäin myös kollageenin ja elastiinin tuotantoa edistäviä peptidejä. Puolueeton sveitsiläinen vitamiini-instituutti on vahvistanut tehoaineet aktiivisiksi ja toimiviksi. A-vitamiinia retinyylipalmitaattina käytetään luonnollisena aurinkosuoja-aineena kaikissa Skin EssentiA AVST-tuotteissa. Sarja on suunniteltu käytettäväksi myös mesoterapia-/neulaushoidoissa. Suosittelemme käytettäväksi Environ RAD:ia, jos iho altistetaan UV-säteilylle.

Säilöntäaineita ei ole lisätty Skin EssentiA AVST-voiteiden valmistuksessa. Tuoteselosteen lopussa mainitut säilöntäaineet ovat sisältyneet joihinkin raaka-aineisiin, joiden käyttö on ollut välttämätöntä saavuttaaksemme iholle täyden hyödyn tuotteista.

Antioxidant & Peptide Eye Gel 15ml: Ohuelle silmänympärysiholle suunniteltu mieto A-vitamiinigeeli, joka sisältää Matrixyl-peptidiä ja runsaasti antioksidantteja. Ei sisällä aurinkosuojaa.

Vita-Antioxidant AVST 1 50ml: Environ Skin EssentiA -sarjan aloitusvoide, joka sisältää matalan pitoisuuden A- ja C-vitamiinia. AVST 1 on suunniteltu A-vitamiinin käytön aloittaville ja herkälle iholle. Antioksidantit, mukaan lukien C- ja E-vitamiini, auttavat korjaamaan vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita, normalisoimaan ihotoimintoja ja kosteuttamaan ihoa.

Vita-Antioxidant AVST Gel 50ml: Kosteuttava hoitogeeli sisältää matalat pitoisuudet A- ja C-vitamiineja ja antioksidantteja auttaen ylläpitämään ihon terveyttä.

Vita-Antioxidant AVST 2 50ml: Seuraava askel kohti keskivahvoja A- ja C-vitamiinipitoisuuksia auttaa ihoa säilyttämään nuorekkuuden, pehmeyden ja terveen kuulauden.

Vita-Antioxidant AVST 3 50ml: Sisältää melko korkeat pitoisuudet A- ja C-vitamiinia auttaen saavuttamaan tasaisemman ihon värin. Tuote on suunniteltu aurinkovaurioiselle ja pigmentoituneelle iholle. Voidaan käyttää vasta, kun iho on tottunut AVST 1:een ja 2:een. Tuotteeseen on lisätty Matrixyl-peptidiä edistämään kollageeni- ja elastiinituotantoa.

Vita-Antioxidant AVST 4 50ml: Sisältää korkeat pitoisuudet A- ja C-vitamiinia auttaen vähentämään näkyviä ikääntymisen merkkejä ihossa. Voidaan käyttää vasta, kun iho on tottunut AVST 1:een, 2:een ja 3:een. Tuotteeseen on lisätty Matrixyl:iä.

Vita-Antioxidant AVST 5 50ml: Sisältää erittäin korkeat pitoisuudet A- ja C-vitamiinia sekä peptidejä. Tarkoitettu erityisesti henkilöille, joilla on valovaurioitunut iho ja jotka haluavat vielä parempia tuloksia käytettyään Environ AVST 1:ä, 2:a, 3:a ja 4:a. Voidaan käyttää yhdessä Environ Youth EssentiA C-Quence 3:n ja 4:n kanssa tai Intensive Retinol 1:n, 2:n ja 3:n kanssa vielä parempien tulosten saavuttamiseksi.

Oil-Free Eye Make-Up Remover 100ml: Hellävarainen silmämeikin poistoaine, joka sopii erityisesti piilolinssien käyttäjille, herkille silmille ja silmänympärysiholle.

Dual Action Pre-Cleansing Oil 100ml: Esipuhdistusöljy, joka poistaa meikin ja auttaa syväpuhdistamaan ja kosteuttamaan ihoa.

Mild Cleansing Lotion 200ml: Ylellinen ja kosteuttava puhdistusemulsio poistaa iholta epäpuhtaudet säilyttäen ihon luonnollisen kosteustasapainon. Sopii erityisesti kuivalle iholle.

Botanical Infused Moisturising Toner 200ml: pH-tasapainotettu öljytön kasvovesi, joka sisältää maitohappoa, kosteuttavia ainesosia ja antioksidantteja. Tuote on suunniteltu käytettäväksi ennen AVST-voiteita lisäämään vitamiinien imeytymistä.

Hydrating Clay Masque 50ml: Monitoiminaamio kosteuttaa, kuorii ja silottaa hellävaraisesti ihon pintaa jättäen sen pehmeämmäksi ja kuulaammaksi.


ENVIRON YOUTH ESSENTIA - SARJA

Youth EssentiA antaa iholle lisää sileitä, heleitä ja terveen näköisiä vuosia. Vitamin STEP-UP SYSTEM -vitamiinihoitomenetelmä pidentää ihon nuoruutta asteittain voimistuvien A-vitamiini-, antioksidantti- ja peptidipitoisuuksien avulla. Todellinen age control -sarja, jolla luvataan näkyviä tuloksia jo muutamassa kuukaudessa. Puolueeton sveitsiläinen vitamiini-instituutti on luokitellut aktiiviaineet korkealuokkaisiksi ja tehokkaiksi.


PUHDISTA HOITAVILLA TUOTTEILLA

Hydra-Intense Cleansing Lotion 200ml: Täyteläinen puhdistusemulsio poistaa iholta meikin ja epäpuhtaudet. Jättää iholle puhtaan, hoidetun ja joustavan tunteen.

Vita-Peptide Toner 200ml: Kosteuttava kasvovesi sisältää anti age -vitamiineja ja -peptidejä. Tehokas hoitoneste jättää ihon raikkaaksi ja joustavaksi ja valmistaa ihon vastaanottamaan hoitoaineet.

HOIDA SEERUMILLA JA VOITEELLA

Vita-Peptide Eye Gel 10ml: Nopeasti imeytyvä silmänympärysgeeli sisältää iholle välttämättömiä vitamiineja, antioksidantteja ja peptidejä. Yhdessä ne kosteuttavat ohutta ihoa ja parantavat sen väriä ja elastisuutta.

Vita-Peptide C-Quence Serum 1 35ml: Vitamin STEP-UP SYSTEM -vitamiinihoitomenetelmän ensimmäisen portaan tehoseerumi sisältää matalat pitoisuudet A-, C- ja E-vitamiineja, antioksidantteja ja peptidejä. Yhdessä ne lisäävät ihon nuorekkuutta, sileyttä ja heleyttä.

Vita-Peptide C-Quence Serum 2 35ml: Kun iho on tottunut Serum 1:een, siirrytään Serum 2:een, joka sisältää keskivahvat pitoisuudet A-, C- ja E-vitamiineja, antioksidantteja ja peptidejä.

Vita-Peptide C-Quence Serum 3 35ml: Serum 2:n jälkeen edetään jälleen kohti suurempaa hoitotehoa. Serum 3 sisältää korkeat pitoisuudet A-, C- ja E-vitamiineja, antioksidantteja ja peptidejä.

Vita-Peptide C-Quence Serum 4 35ml: Vitamin STEP-UP SYSTEM -vitamiinihoitomenetelmän ylimmän portaan tehoseerumi sisältää korkeimmat pitoisuudet ihoa tehokkaasti hoitavia vitamiineja, antioksidantteja ja peptidejä.

Antioxidant Defence Crème 35ml: 24 tunnin kosteusvoiteen tehokkaat antioksidantit suojaavat ihoa ennenaikaisesti vanhentavilta vapailta radikaaleilta. Miellyttävä koostumus pitää ihon joustavana ja pehmeänä.

TEHOSTA TARPEEN MUKAAN

Focus Frown Serum 20ml: Tiivistetty peptidiseerumi auttaa pehmentämään ja madaltamaan ilmeryppyjä. Väsyneestä ihosta tulee jälleen pirteä ja levänneen näköinen. Toimii parhaiten neulauksen jälkeen.

Focus Hydrating Serum 30ml: Korkeapitoinen hyaluronihapposeerumi lisää ihon kosteuspitoisuutta ja saa ihon näyttämään pehmeämmältä ja täyteläisemmältä. Toimii parhaiten neulauksen jälkeen.

Energising Masque: Ihoa selvästi kirkastava ja heleyttävä C-vitamiininaamio antaa iholle energiaa, parantaa epätasaista ihonväriä ja tasoittaa hienoja ryppyjä. Huom. Ei sovi henkilöille, jotka ovat allergisia salisyylihapolle.

ENVIRON B-ACTIVE - SARJA

Erityisesti rasvaiselle, akne- ja ongelmaiholle suunniteltu sarja, joka sisältää Australian teepuuöljyä sen antibakteeristen ominaisuuksien vuoksi sekä salisyylihappoa kuorimaan ihoa hellävaraisesti. Sarja ei sovi aspiriini- eli salisyylihappoallergisille.

Sebuprep 100ml: Öljypohjainen esipuhdistusaine, joka auttaa säilyttämään ihon omat öljyt hilliten samalla talirauhasten toimintaa.

Sebuwash 100ml: Mieto, kevyesti vaahtoava puhdistusgeeli.

Sebutone 100ml: Keskivahva salisyyli- ja maitohappoa sisältävä kasvovesi edistää ihon happamuutta, parantaa kosteutta ja edesauttaa hoitotuotteiden imeytymistä.

Sebugel A 30ml: Mieto A-vitamiinigeeli sisältäen teepuuöljyä ja kolostrumia, joka vahvistaa ihon immuniteettia. Erityisesti tulehtuneille aknealueille ensihoidoksi.

Sebumasque 50ml: Valkosavipohjainen naamio, joka imee ylimääräistä rasvaa iholta ja vähentää ihohuokosten tukkeutuneisuutta. Teepuuöljy, panthenol ja E-vitamiini rauhoittavat tulehtunutta ihoa.

Sebuspot Gel 10ml: Tehokas paikallisesti käytettävä geeli tulehtuneille ihoalueille ja märkäpäihin. Sisältää teepuuöljyn ja panthenolin lisäksi Acnacidol:ia ja B3-vitamiinia, jotka normalisoivat talirauhasen toimintaa ja kuivattavat märkäpäitä.

ENVIRON INTENSIVE - SARJA

Sarja on kehitetty antamaan erityishoitoa ihon ongelmakohtiin mahdollisimman tehokkaassa muodossa. Jokaisessa tuotteessa on aktiiviaineita, jotka nopeuttavat voiteiden ihoa nuorentavaa vaikutusta. Tuotteita käytetään AVST- ja Youth EssentiA -sarjan lisänä.

Alpha Toner Forte 200ml: Vahva AHA-happokasvovesi aurinkovaurioiselle, rasvaiselle ja tukkeutuneelle iholle.

Antioxidant Gel 60ml: Tahraamaton geeli, jossa on sekoitus antioksidantteja: C- ja E-vitamiinia, beetakaroteenia (luonnon A-vitamiinia) ja B5-provitamiinia. Sisältää teepuuöljyä antiseptinä. Suositellaan henkilöille, joiden iho on liian herkkä muille A-vitamiinimuodoille. Auttaa vähentämään vapaiden radikaalien aiheuttamia soluvaurioita.

Colostrum Gel 30ml: Tahraamaton geeli, joka sisältää kolostrumia, ternimaitoa, joka vahvistaa ihon immuniteettia ja tukee ihon kasvutekijöiden tuotantoa. Suositellaan erityisesti ikääntyneelle, ohentuneelle ja auringon vaurioittamalle iholle.

Hydrating Oil Capsules 30kpl: Hienojakoinen, helposti imeytyvä öljyseos kapselissa. Sisältää retinolia, C- ja E-vitamiinia sekä alfalipoiinihappoa. Kosteuttaa ja vahvistaa kuivaa ihoa. Sopii kaikille ihotyypeille.

Retinol 1, 2 ja 3 30ml: Retinol-geelejä käytetään vain öisin järjestyksessä miedoimmasta vahvimpaan. Ne sisältävät erittäin runsaasti retinolia sekä kolostrumia ja niitä voidaan käyttää vasta, kun iho on tottunut AVST 4 tai 5-voiteeseen tai Vita-Peptide C-Quence 3:een. Geelit ylläpitävät nuorekasta, tervettä ihoa sekä parantavat auringon vaurioittamaa ja pigmentoitunutta ihoa. Retinolit aiheuttavat yleensä jonkinasteisen A-vitamiinireaktion, mikä ei ole vaarallista. Ei suositella herkälle iholle.

Super Moisturiser+ 50ml: Antioksidantteja sisältävä tehokosteuttaja A-vitamiinivoiteen päällä käytettäväksi kuivalle iholle tai kuiviin ilmasto-olosuhteisiin myös sellaisenaan. Ei sisällä A-vitamiinia tai aurinkosuojaa.

Alpha Hydroxy Cream 50ml: Yöllä A-vitamiinivoiteen kanssa käytettävä tehovoide, joka sisältää keskivahvan pitoisuuden AHA-happoja. Aurinkovaurioiselle ja sarveistuneelle iholle.

Alpha Hydroxy Gel 50ml: Yöllä A-vitamiinivoiteen kanssa käytettävä vahva AHA-happogeeli tukkeutuneelle iholle.

Revival Masque 50ml: Facelift purkissa. Ainutlaatuinen koostumus ihoa uudistavia happoja (Asiatic, Mandelic ja Lactic acid) muuttaa ihon kuulaaksi, pehmeäksi ja nuorekkaammaksi. Levitä iltapuhdistuksen jälkeen, anna vaikuttaa 20 minuuttia, pese pois ja laita A-vitamiinivoide. Sopii myös Environ-hoidon aloittaville.

Avance DFP 312 30ml: Kolme superpeptidiä, Matrixyl 3000, Trylagen ja Matrixyl Synthé 6 toimivat yhteistyössä ihosi kanssa auttaen madaltamaan ryppyjä ja pitämään ihosi täyteläisenä ja nuorekkaana. Sopii myös Environ-hoidon aloittaville. Käytä aamuin illoin A-vitamiinivoiteen alla.

Hair&Scalp Tonic 125ml: Päänahan hoitoneste, joka ravitsee päänahkaa ja hiusjuurta sekä edistää tervettä hiustenkasvua.

ENVIRON EVENESCENCE - SARJA


Tehokkaat tuotteet suunniteltu kirkastamaan pigmenttiläiskiä ja tasoittamaan ihon värivirheitä.


Clarifying Lotion 100ml: Ihoa kirkastava kasvovesi, joka sisältää melaniinin tuotantoa ja pigmentin kuljetusta sääteleviä ainesosia.

C-Boost 25ml: Ainutlaatuisen tehokas C-vitamiinivoide pigmenttiläiskiin, couperosaan, aurinkovaurioille ja hienoille rypyille sekä terveen ihon ylläpitoon.

ENVIRON BODY - SARJA

Vartalon hoitoon suunniteltu ihoa kiinteyttävä ja hoitava sarja.

Derma-Lac Lotion 200ml: pH-tasapainotettu keskivahva AHA-happoneste kuorii ihoa kevyesti pehmentäen karheita ja kuivia ihoalueita. Käytetään yhdessä Body Oil:in tai Body Cream:in kanssa.

A,C&E Oil 100ml: Hyvin imeytyvä voimakas A-, C- ja E- vitamiiniöljy sekä kasvoille että vartalon iholle.

Body Cream 150ml: Vahva A-vitamiinivoide päivittäiseen käyttöön vartalolle ja käsiin. Suositellaan käytettäväksi Derma-Lac Lotion:in kanssa.

Enhanced Body Oil 100ml: Ihon elastisuutta parantava erittäin voimakas vitamiiniöljy vartalolle, erityisesti veltostuneelle ja aurinkovaurioiselle iholle. Voidaan käyttää vasta, kun iho on tottunut A,C&E Oil:iin. Käytetään Roll-CIT -neulauslaitteen kanssa esim. raskausarpiin.

Body Profile 100ml: Vartalogeeli, joka on suunniteltu kiinteyttämään ja elvyttämään veltostunutta ja appelsiini-ihoa. Aktiiviainesosat tehostavat nestekiertoa ja vahvistavat ihon elastisuutta. Käytetään yhdessä Body Cream:in tai Body Oil:in kanssa. Geeliä voi myös imeyttää sono- tai iontoforeesilla ongelmakohtiin.

ENVIRON SUN CARE - SARJA

RAD SPF15 100ml:
Tehokas aurinkosuojavoide, joka sisältää sekä auringon valoa suodattavia että heijastavia ainesosia. Suojakerroin 15 sekä UVA- että UVB-säteille. Lisäsuojaa antavat suuret määrät C- ja E-vitamiinia sekä beetakaroteenia, jotka tehokkaina antioksidantteina estävät vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita ihossa. Voide sopii kaiken ikäisille imeväisiästä lähtien sekä kaikille ihotyypeille. RAD sisältää A-vitamiinia vain beetakaroteenin muodossa.

Alpha Day Lotion 100ml: Keskivahva AHA-happopäivävoide vitamiinivoiteen päälle. Suositellaan pigmentoituneelle iholle. Suojakerroin 15.
INTERACTIVE -SARJA

Cleansing Gel 100ml: Kevyesti vaahtoava kasvo- ja vartalopuhdistusgeeli normaalille ja rasvaiselle iholle.