Koulutus & Tapahtumat

Environ-sana leviää ja tuotteita ja hoitoja kysellään ympäri Suomea. Oletko ihonhoidon ammattilainen, joka haluaa tarjota asiakkailleen todellisia tuloksia? Teetkö mikroneulausta tai laitehoitoja? Environ-seerumit on tehty niitä varten. Teitpä hoitoja miten tai millä tahansa, kotihoito portaittaisella Vitamin STEP-UP SYSTEM -hoitomenetelmällä saa aikaan loistavia tuloksia ja näin tyytyväisiä ja uskollisia asiakkaita.

Ota yhteyttä, niin koulutamme Sinut Environ-tiimiin:
minna.heikkila@vitamion.fi tai 040 7402066

2017 KOULUTUKSIA JA TAPAHTUMIA


HELSINKI

Perjantai 8.9. klo 10-17 Teoria- ja tuotekoulutus (peruskoulutus)

Perjantai 29.9. klo 10-17 Teoria- ja tuotekoulutus (peruskoulutus)

Perjantai 20.10. klo 12-19 Koulutus Environ-jälleenmyyjille

Perjantai 24.11. klo 10-17 Teoria- ja tuotekoulutus (peruskoulutus)


JYVÄSKYLÄ

KOSMETOLOGIPÄIVÄT 10.-11.11.2017

Olemme mukana Kosmetologipäivillä,
tervetuloa osastollemme C300!
Syyskuu 2015: DR. DES FERNANDESIN JUHLALUENTO SUOMESSA

Environ täyttää joulukuussa 25 vuotta ja sen kunniaksi Dr. Des on parin kuukauden Euroopan kiertueella Environ-maahantuojien kutsumana. Paikat täyttyivät nopeasti ja uusia tuoleja haettiin, kun Des piti luennon Helsingissä tiistaina 22. syyskuuta Environ-jälleenmyyjille, toimittajille ja muille hoitofilosofiasta kiinnostuneille.

A-vitamiini- ja neulaushoitojen uranuurtaja totesi, että ihon tarpeet eivät ole muuttuneet tämän neljännesvuosisadan aikana: iho tarvitsee suuria A-vitamiini- ja antioksidanttipitoisuuksia pysyäkseen terveenä ja ikääntyäkseen kauniisti.  

Ihon päivittäinen neulaaminen kosmeettisella rullalla on tärkeää vitamiinien viemiseksi syvemmälle ja tulosten saavuttamiseksi nopeammin. Uuden Cosmetic Roll-CIT:in neulat ovat vain 0.1mm entisen 0.2mm:n sijaan, jolloin neulaaminen on miellyttävämpää ja asiakas rullaa aluetta pidempään.

Environ on näinä vuosina käyttänyt vitamiinien lisäksi tuotteissaan myös suuria pitoisuuksia peptidejä, jotka yhdessä A- ja C-vitamiinin kanssa rakentavat kollageenia ja suojaavat sitä rappeutumiselta. Näitä kosmetiikkateollisuuden ihmeaineita löytyy mm. Ionzyme-sarjasta, AVST 3:sta ylöspäin ja uudesta Intensive-sarjan Avance DFP 312 -peptidivoiteesta, jonka lanseerasimme Desin luennon yhteydessä.

Dr. Desin autenttiset ennen ja jälkeen -kuvat omista potilaistaan vakuuttivat meidät jälleen: todellisia tuloksia, kaunis iho.

Huhtikuu 2012: ENVIRON-SARJAN KEHITTÄJÄ, DR. DES FERNANDES VIERAANAMME SUOMESSA

Helsinki näytti aurinkoisen puolensa keskiviikkona 25.4.2012, kun Dr. Des Fernandes luennoi ensimmäistä kertaa suomalaiselle Environ-tiimille ja muille kiinnostuneille G.W. Sundmansin tiloissa.

Luennon aikana käytiin läpi A-vitamiinin historia ja tämän välttämättömän vitamiinin merkitys ihon hoidossa, neulaushoidot sekä vitamiinien imeytyshoidot. Meille kenellekään ei jäänyt epäselväksi kuka todellakin on neulaushoitojen uranuurtaja. Dr. Fernandesilla on pitkäaikaisin kokemus sekä kosmeettisista neulauksista että medikaalineulauksista ja hänellä oli näyttää laaja kuvakooste loistavista tuloksista omilla potilaillaan sekä oman ihonsa hoidosta. Häntä katsoessa ei olisi uskonut, että tämä entinen auringonpalvoja on jo 70-vuotias.

Luennon jälkeen innostunut joukko piiritti Desin kysymyksillään ja saimme vahvistuksen siihen, että päivittäinen A-vitamiinin ja antioksidanttien käyttö on ehdottoman tärkeää, jotta saisimme parhaat tulokset niin neulaus- kuin muistakin hoidoista.

Näimme Dr. Desin potilaistaan ottamia ennen ja jälkeen -kuvia jopa 16 vuoden aikaväliltä ja saimme todeta, että mitä kauemmin Environia on käyttänyt, sitä paremmalta ja terveemmältä iho näyttää, vaikka ikää on tullut lisää. Opetus: koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa Environ-hoitoa.