Roll-CIT -neulauslaitteet lääkäreille

ROLL-CIT -NEULAUSLAITTEET KOLLAGEENI-INDUKTIOTERAPIAAN

Tohtori Des Fernandesilla on yli 20 vuoden kokemus kollageeni-induktioterapiasta sekä lääketieteellistä tutkimustietoa A- ja C-vitamiinin käytöstä mesoterapiassa. Environ on kehittänyt neulauslaitteita lääkärien käyttöön:

Medical Roll-CIT 1mm: Neulaustelan 1mm:n neuloilla voidaan häivyttää vartalon venytysarpia sarjahoitoina esim. kerran kuussa. Hoito tarvitsee paikallispuudutuksen. Potilaan tulee olla käyttänyt A-vitamiiniöljyä tai voidetta hoidettavalla alueella mielellään viikkoja ennen neulausta ja sen jälkeen parhaiden tulosten saavuttamiseksi. Neulauksen voi tehdä esim. ihotautilääkäri tai sairaanhoitaja.

Surgical Roll-CIT 3mm: Plastiikkakirurgin käyttöön suunniteltu neulaustela 3mm:n neuloilla. Esim. koko kasvojen neulaus tehdään anestesiassa. Neulat menevät syvälle dermikseen ja vahingoittavat fibroblasteja, jolloin tapahtuu tulehdusreaktio ja kudoksessa vapautuu ns. ihon omia kasvutekijöitä. Neulatulle alueelle levitetään voimakas A-vitamiiniöljy, jonka A- ja C-vitamiinit pääsevät kanavia pitkin stimuloimaan suoraan fibroblasteja tuottamaan lisää kollageenia ja elastiinia. A-vitamiinikotihoito ja mielellään imeytyshoidot ennen operaatiota ovat välttämättömiä parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Kollageeni-induktioterapia on turvallinen vaihtoehto muille ihon nuorennushoidoille, koska ihon pintaa ei hiota tai polteta vaan tehdään ainoastaan kanavia vitamiineille. Epidermis paksuuntuu sisältä päin, iho kiinteytyy ja rypyt madaltuvat. Lopulliset tulokset ihon rakenteessa näkyvät 3-6 kuukauden kuluttua toimenpiteestä. Neulaus voidaan tehdä useampia kertoja esim. syvien juonteiden tai arpien hoidossa.

 

Medical Focus-CIT ja Surgical Focus-CIT: Leimasimen mallinen neulauslaite joko 1,5mm:n tai 3mm:n neuloilla lääkärin käyttöön. Soveltuu hyvin paikallisesti ryppyjen, juonteiden, arpien ja silmänympärysihon neulaukseen. 

Medical Body Roll-CIT 1.5mm ja Surgical Body Roll-CIT 3mm: Lääkärin tai sairaanhoitajan käyttöön tarkoitettu kaksipäinen neulaustela, jolla voidaan neulata laajempia alueita. Laite sopii venytys-, keloidi- ja muiden arpien sekä epäelastisen, löystyneen ihon hoitoon. Potilaan tulee käyttää A-vitamiiniöljyä hoidettavalla alueella mielellään muutama viikko ennen neulausta ja sen jälkeen parhaiden tulosten saavuttamiseksi.


Après-CIT medikaalineulaukseen: Kolmen peptidin, Matrixyl Synthe 6, Matrixyl 3000, Trylagen, yhdistelmä maksimoi medikaalineulauksen hyödyt. Seerumi on loistava nopeuttamaan näkyvää korjaantumista ihossa ja lisäämään kasvutekijöitä neulauksen jälkeen, jolloin ihosta tulee täyteläisempi, tasaisempi ja kuulaampi. Kotihoito A-vitamiinilla tehostaa ja ylläpitää tuloksia.

Oheiset kuvat ovat autenttisia, Dr. Des Fernandesin potilaistaan ottamia kuvia ennen ja jälkeen Medical tai Surgical Roll-CIT:in käytön tietyllä ajanjaksolla. Kuvien käyttö ilman lupaa on kielletty

Ennen

Jälkeen

Ennen

Jälkeen

Ennen

Jälkeen

Ennen

Jälkeen

Ennen

Jälkeen