Roll-CIT ja Focus-CIT -neulauslaitteet kotikäyttöön

COSMETIC ROLL-CIT

Käsite mesoterapia tarkoittaa, että ihoon tehdään kanavia esim. neuloilla, jotta ihon omiin mekanismeihin vaikuttavat aineet saataisiin vietyä syvempiin kerroksiin. Ns. uurteentäytöt esim. hyaluronihapolla eivät ole varsinaista mesoterapiaa, sillä aine on täyteaine eli filleri, eikä se vaikuta stimuloiden esim. solujen aineenvaihduntaa.

Kosmeettinen Roll-CIT -neulaustela on suunniteltu tehostamaan vitamiinien imeytymistä ihon syvempiin kerroksiin. Henkilökohtaiseen kotikäyttöön tarkoitetussa rullassa on 0,1 mm:n pituisia teräsneuloja, jotka rei'ittävät sarveiskerroksen ja tutkimusten mukaan vitamiinien imeytyminen tehostuu monisatakertaisesti verrattuna pelkkään voiteen levitykseen iholle. Neulaus näin lyhyillä neuloilla ei vielä yksin stimuloi kollageeni- ja elastiinituotantoa vaan menetelmä vaatii ehdottomasti A-vitamiinituotteiden käytön parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Ennen neulauksen aloittamista asiakkaan tulee olla totuttanut ihonsa suurempiin A-vitamiinipitoisuuksiin, mielellään AVST-sarjan 4-5-tasolla tai Ionzyme-sarjan C-Quence 3 tai 4 -tasoilla, jotta vältettäisiin A-vitamiinireaktio tehostuneen penetraation vuoksi.

Neulaus suoritetaan iltaisin ihon puhdistuksen jälkeen rullaamalla kasvot kolmeen eri suuntaan alue kerrallaan. Alussa neulataan kerran-pari viikossa ja lisätään kertojen tiheyttä vähitellen. Ihon totuttua voidaan siirtyä jopa kahteen neulauskertaan vuorokaudessa.

Roll-CIT:iä ei tule käyttää seuraavissa tapauksissa: tulehtunut akne, ekseema, rosacea, psoriasis, vakava solaarikeratoosi, ihosyöpä, kohollaan olevat luomet ja syylät. Tulee myös muistaa, että "tavallinen" kosmetiikka, jossa käytetään hajusteita, väriaineita tai säilöntäaineita, ei ole suunniteltu käytettäväksi mesoterapiassa. Vaarana ovat allergiareaktiot, jos haitalliset aineet pääsevät ihon syvempiin kerroksiin.

Cosmetic Roll-CIT tulee vaihtaa uuteen noin vuoden välein jatkuvassa käytössä.

IONZYME GOLD ROLL-CIT

Environin uusin neulauslaite on kullattu tela, johon istutettu 260 kpl 0,2 mm:n neulaa, joilla saadaan entistä tiheämpi ja tehokkaampi sarveiskerroksen rei'itys aineiden läpiviemiseksi syvemmälle. Kultaus tekee rullasta hygieenisemmän ja kestävämmän ja metallivarren ansiosta laite tuntuu jämäkämmältä käytössä.

FOCUS-CIT

Pieni leimasimen mallinen Focus-CIT -neulauslaite on suunniteltu rypyille ja silmänympäryksille; paikkoihin, joihin Roll-CIT on liian suurikokoinen. Laitetta painellaan hoidettavalle alueelle vieri viereen, jolloin pienet neulat rei'ittävät sarveiskerroksen. Laite tulee vaihtaa uuteen 3-6 kuukauden välein neulauskertojen tiheydestä riippuen.

BODY ROLLER 0.2mm

Kaksipäinen kotikäyttöön ja vartalon alueille tarkoitettu Body Roller rei'ittää laajemmankin alueen tehokkaasti. Suositellaan erityisesti venytysarville ja veltostuneelle iholle käytettäväksi ennen AVST Body Oil:ia tai Enhanced Body Oil:ia.

Cosmetic Roll-CIT - Ennen ja jälkeen

Oheiset kuvat ovat autenttisia, Dr. Des Fernandesin potilaistaan ottamia kuvia ennen ja jälkeen Cosmetic Roll-CIT:in käytön tietyllä ajanjaksolla. Kuvien käyttö ilman lupaa on kielletty.

Ennen

Jälkeen

Ennen

Jälkeen

Ennen

Jälkeen