Sinustako Environ-ammattilainen?

Poikkeuksellisen selkeiden hoitotulosten vuoksi jo parisataa suomalaista ihonhoidon ammattilaista on valinnut sarjakseen Environin. Haluatko kanssamme menestyksen portaille – ota meihin yhteyttä.

Tieteellisesti perusteltu menetelmä
Environ® on ihon A-vitamiinitasapainon palauttava tieteellisesti perusteltu hoitomenetelmä, johon kuuluvat portaittain tehostuvat A-vitamiinituotteet ja niiden imeytymistä tehostavat hoitolahoidot. Environ-tuotteissa ja -hoidoissa käytetään vain korkealuokkaista A-vitamiinia ja muita tehokkaita aktiiviaineita, joiden aktiivisuus, puhtaus ja säilyvyys on puolueettomasti osoitettu.

Todellisia tuloksia
Environ-hoidon tehosta ihon kunnon parantamisessa on kliinisiin testeihin perustuvaa kiistatonta näyttöä. Iho vastaa voimistuvaan A-vitamiinisiedätykseen muuttumalla paksummaksi, joustavammaksi, sileämmäksi sekä kirkkaamman ja tasaisemman väriseksi. Pitkällä tähtäimellä Environ-menetelmällä on näyttöjä, että se uudistaa ihoa jopa yhtä tehokkaasti kuin voimakkaat esteettiset hoidot.

Poikkeuksellinen sitoutuminen
Ihossa selvästi nähtävien muutosten vuoksi asiakkaat sitoutuvat Environiin vahvasti. Tämä näkyy Environ-hoitoloiden liiketoiminnan kannattavuudessa. Myös 94 % suomalaisista Environ-kosmetologeista käyttää Environia oman ihonsa hoitamiseen.

Vain ammattilaisilta, ei verkosta
Environ-menetelmää saavat käyttää vain Environ-koulutuksen saaneet kosmetologit, sairaanhoitajat ja lääkärit. Environ-tuotteita ei voi ostaa verkosta, tavarataloista, apteekeista eikä taxfreestä. Environ on hoitola- ja kotihoidon kokonaisuus, missä A-vitamiinin perehtyneet ammattilaiset vastaavat asiakkaan ihon yksilöllisestä hoidosta, oikeista tuotevalinnoista ja jatkuvasti paranevista tuloksista.

A-vitamiini-ihonhoidon pioneeri
Environin on kehittänyt eteläafrikkalainen plastiikkakirurgi Des Ferdandes. Fernandes alkoi tutkia A-vitamiinin vaikutusta ihon terveyteen 70-luvulla ja on nykyään yksi maailman johtavista A-vitamiiniasiantuntijoista. Fernandes tunnetaan myös tieteellisesti perusteltujen ihonhoitomenetelmien, kuten mikroneulauksen ja sonoforeesin, kehittäjänä.

LÖYDÄT MEIDÄT MYÖS INSTAGRAMISTA