Tiedotteet

Päädyimme viimevuotiseen tapaan osallistua Hyvä Joulumieli -keräykseen.

Hyvä Joulumieli -keräys on Mannerheimin Lastensuojeluliiton ja Suomen Punaisen Ristin yhdessä Ylen kanssa toteuttama keräys kotimaan vähävaraisten lapsiperheiden hyväksi. Keräyksellä hankitaan vähävaraisille lapsiperheille ruokalahjakortteja, joilla he voivat ostaa ruokaa joulupöytään.

Keräyksen kautta olemme pieneltä osaltamme mukana perinteisen joulun sanoman viemisessä sitä oikeasti tarvitseville.

Toivotamme Hyvää Joulua ja Heleää Uutta Vuotta 2019 kaikille Environ-ammattilaisille ja Environ-käyttäjille!

Environ-tuotesarjan keskeisimpänä tehtävänä on palauttaa ihoon sen  hyvinvoinnin kannalta välttämättömät vitamiinit ja muut aktiiviaineet. Palauttaminen tehdään portaittain ihoa siedättämällä, tuotteiden vahvuuksia ja tehoa vähitellen kasvattaen.

Päivittäisen A-vitamiinihoidon aloitat Environ Vita-Antioxidant AVST Moisturiser 1 -voiteella. Tuote soveltuu niin naisille kuin miehillekin. Kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille. Se on nyt tarjouksessa ihonhoidon ammattilaisilla. Katso täältä Environ-jälleenmyyjät ja kysy tarjoustuotetta, jota ihosi kiittää.

ps. Oletko ihonhoidon ammattilainen ja kiinnostunut Environista? Kerro meille itsestäsi tämän linkin kautta.

Ihonhoidon ammattilainen. Olet lämpimästi tervetullut Kosmetologipäiville Helsingin Kaapelitehtaalle 16.-17.11. ja siellä Merikaapelihalliin osastollemme 32.

Tule tutustumaan, mitä kaikkea tuloksellinen ammattilaisten ihonhoitosarja voi sinulle tarjota. Esillä kaikki Environin hoitola- ja kotihoitotuotteet sekä laitteet. Kysy mahdollisuutta Visia -ihonkuvantamiseen. Tutustumistarjouksia!

Osallistu samalla kilpailuun, jossa palkintoina 3 kpl Uuden Hoitolan tutustumispakettia.

Nähdään osastollamme!

Environin tuotteet saavat käyttäjien lisäksi kiitosta myös alan ammattilaisilta.

Tuoreimpina huomionosoituksina ovat Eeva-lehden (Marraskuu 2018) toimituksen valinta vuoden kasvovedeksi ja Aesthetic Everything® (maailman laajin kauneusalan ammattilaisten verkosto) tunnustus USA:ssa (Lokakuu 2018) .

Eeva-lehden valinta vuoden kasvovedeksi: Tuotteena Environ Multi-Bioactive Mela-Prep Lotion. “Kasvovesi sisältää melaniinin tuotantoa sääteleviä ainesosia. Tasoittaa epätasaista ihonväriä, jos käytetään yhdessä sarjan A- ja C-vitamiinivoiteiden kanssa. Sopii pigmenttiläiskistä ja epätasaisesta ihonväristä kärsivälle”.

Aesthetic Everything® Awards -kilpailussa Environ yhtiönä huomioitiin sarjassa “Top Medical Skin Care” company.

Environ laajenee sitä mukaa, kun hoitotyötä tekevät ihonhoidon ammattilaiset sen löytävät ja siihen kouluttautuvat.

Suomen pohjoisin Environ-hoitola löytyy nyt Rovaniemeltä. Ammattimaisia Environ-hoitoja ja tehokkaita kotihoitotuotteita löytyy Boreal Beauty´sta osoitteesta Koskikatu 28. Hoitolan kotisivuille pääset tästä.

Kaikki Suomen Environ-hoitoloiden yhteystiedot löydät täältä.

Specialist Skin Care -tuoteperheen Evenescence-linja uudistuu. Uuden pigmenttiläiskien hoitoon tarkoitetun linjan nimi on Radiance+. Kirkastavan Clarifying Lotion -hoitonesteen korvaa koostumukseltaan päivitetty Mela-Prep Lotion. C-Boostin uusi nimi on Mela-Even Cream. Kesän odotetuin uutuus on Mela-Fade-seerumipari, joka tarjoaa tehokkaan ratkaisun tummien läiskien täsmähoitoon. Tuotteiden toimitukset hoitoloihin alkavat heinä-elokuussa. Myös muita tuoteuudistuksia on luvassa lähiaikoina.

Saana Pyykkönen on aloittanut Vitamionin uutena toimistoassistenttina. Saana on koulutukseltaan kosmetologi ja Saanan työhön kuuluu tilausten käsittelyä, laskutusta ja muita operatiivisia tehtäviä. Saanan tavoitat saana.pyykkonen@vitamion.fi tai p. 040 142 7420. Tilaukset ja muut viestit näkyvät meille kaikille osoitteessa info@vitamion.fi.

Uusi toimipaikkamme on Itä-Helsingissä osoitteessa Mellunmäentie 26, 00970 Helsinki. Postiosoite (Reelinki 17, 00890 Helsinki) ja muut yhteystietomme ovat ennallaan.

Environ perustaa toimintansa lääketieteellisiin tutkimuksiin ja tieteellisiin julkaisuihin.  Sarjan perustaja, Dr. Des Fernandes on eturivin plastiikkakirurgi maailmassa. Alan luentojen lisäksi hän on kirjoittanut useita tieteellisiä julkaisuja ja kirjoja. Olemme keränneet näille uudistuneille nettisivuillemme kattavan paketin tietoa A-vitamiinista ja ihonhoidosta. Teorian ja historian lisäksi löydät jo nyt sangen kattavan alan sanaston sekä osaston kysymyksineen ja myytteineen. Täydennämme sanastoa ja kysymyksiä matkan varrella. Käytössäsi on myös palautemahdollisuus.

LÖYDÄT MEIDÄT MYÖS INSTAGRAMISTA